logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Mészáros Pál Borház és Pince
Cím: 7100 Szekszárd, Kossuth L. u. 26.Email: info@meszarosborhaz.hu
Telefon: 0630-303-3383, (+36) 30/530-3737Telefon 2: 0630-303-3383, (+36) 30/530-3737
Internet: http://www.meszarosborhaz.hu/

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

A borszaküzlet nyitva tartása:

Hétfõ - Péntek 8.00-17.00

Szombat 8.00-12.00

A Szekszárdi borvidékre jellemző vörösborok megtalálhatók Mészáros Pál pincészetében. A szőlőtermesztés és borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról-fiúra száll a Mészáros családban. 80 hektár szőlőültetvényen gazdálkodunk, széles a fajtaválasztékunk, így több mint 10 féle palackos borral, 3-4 évjárattal tudunk megjelenni a hazai-és külföldi piacokon. A pincészet szívügyének tekinti a Kadarka és Kékfrankos fajták népszerűsítését, 8 hektáron termesztünk Kadarkát és saját Kadarka klónnal is rendelkezünk.

Bemutatkozás

A borkészítés hagyományos fakádas és zárt rendszerű technológiával acéltartályokban, automata vezérelt vörösborerjesztő tartályokban, folyamatos laboratóriumi kontroll mellett folyik, az érlelés barrique és ászokhordókban történik. A löszben vájt pincékben optimális hőmérsékleten és körülmények között érlelt borok kerülnek a palackokba. Szekszárd belvárosban a Kossuth Lajos utca 26. sz. alatt található a Mészáros Borház és Pince. Ez a több mint 250 éves pince 2000. évben került tulajdonunkba, ezt követően kezdtünk bele a régi korok szelleméhez hűen a felújítási munkálatokba. Ma egy igazán szép impozáns pincébe léphetnek be az odalátogatók, a főbejárat is eredeti minta alapján készült. A feldolgozás ugyan nem itt történik, de a piac igényli, hogy fahordókban érlelt borokat tudjunk kínálni. Ehhez méltó a környezet, ahol borbemutatókat, rendezvényeket szervezünk, és melegkonyhás igényeket is ki tudunk szolgálni előzetes bejelentkezés alapján. Ugyanitt található egy borszaküzlet, ahol megvásárolható Mészáros Pál Borház és Pince teljes termékkínálata.

Keresőszavak

pince Szekszárd, borospince Szekszárd, bor Szekszárd, vendéglátás Szekszárd, borkóstolás Szekszárd, Mészáros Pál Borház és Pince, Mészáros Pál Borház és Pince-Szekszárd

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink