logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Heimann Családi Birtok
Cím: 7100 Szekszárd, Iván-völgyi tetőEmail: heimann@heimann.hu
Telefon: +3620 961 7101Telefon 2: +3620 961 7101
Internet: http://www.heimann.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

A szőlőt saját ültetvényeinken, a szekszárdi borvidék szívében nagy odafigyeléssel termeljük, kíméletesen dolgozzuk fel. Borainkat jórészt nagy hordóban, hosszan érleljük, hogy megőrizzük a gyümölcsöt, a frissességet. Célunk, hogy boraink komplexek, jól ihatóak és élettel teliek legyenek.

Bemutatkozás

1758 óta már a tizedik Heimann műveli Szekszárdon a szőlőt. Az élet szeretete a zsigereinkben él. A szőlő és a bor a természet ajándéka, olyan ősi érték, mely az ember örömét sugározza. Húszhektáros családi birtokunkon a kultúrtáj, a talaj, a tőke adottságait tisztelve, az összegyűjtött tapasztalat segítségével neveljük a szőlőnket. Bormanufaktúránkban a borvidékre jellemző egyediség szellemében neveljük a Heimann borokat. Látogatóink, a borainkat kóstolók elégedettségéért dolgozunk, keressük borász társaink és vendégeink társaságát. Legyen a vendégünk!

Borainkra kíváncsi vendégeinket az Iván-völgyi tetőre várjuk, ahonnan majd minden dűlőnkre rálátni. A présház és birtokközpont előtti teraszról elénk tárul az egész Sárköz és Gemenc. A völgyek felé fordulva kedvesen ölel a sok kis présházzal tarkított pannon táj. Hitvallásunk, hogy minden hozzánk látogatót személyesen lássunk vendégül. Igény szerint hideg és meleg ételekkel szolgálunk, melyeket friss, helyi alapanyagokból készítünk. Nagyon büszkék vagyunk saját, házi készítésű szalámiainkra és sonkáinkra! A borkóstolók egyéni igény alapján alakíthatóak.

Keresőszavak

családi birtok, bor, borkóstolás, vendéglátás, borkostolás szekszárd, szekszárd borászat, szekszárd borvidék, szekszárd családi birtok

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink